Eurobasket

Βίλιαλμσον: «Να περιορίσουμε Πρίντεζη και Μπουρούση»

Τους Πρίντεζη και Μπουρούση ξεχώρισε ως μεγαλύτερους κινδύνους για την Ισλανδία ο Χόρντουρ Βίλιαλμσον, που πέρασε από τα Τρίκαλα.

Ο Χόρντουρ Βίλιαλμσον δεν κράτησε από την Ελλάδα μόνο το «ευχαριστώ», που μας είπε μετά τις δηλώσεις του ή την πιο διάσημη ελληνική λέξη («που τη χρησιμοποιείται κάθε 2-3 λέξεις», όπως μας είπε χαρακτηριστικά) αλλά γνώρισε από πρώτο χέρι και τη δυναμική του μπάσκετ. Ο 28χρονος γκαρντ, που πέρασε από τα Τρίκαλα και πλέον θα συνεργάζεται με τον Κώστα Φλεβαράκη στην Αστάνα, μίλησε για την αυριανή πρεμιέρα της Ισλανδίας με την Ελλάδα και τους κινδύνους για την ομάδα του.

Αποστολή στο Ελσίνκι, Χρήστος Ρομπόλης

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω απέναντι στην Ελλάδα. Είναι μια ομάδα που παίζει υψηλού επιπέδου και πολύ έξυπνο μπάσκετ. Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, γιατί εμείς παίζουμε γρήγορα, ενώ η Ελλάδα παίζει πιο ελεγχόμενα μετά την απουσία του Αντετοκούνμπο», τόνισε.

Όσο για το ποιους παίκτες θεωρεί πιο επικίνδυνους για την Ισλανδία; «Ο Πρίντεζης και ο Μπουρούσης θα είναι δύσκολο να αντιμετωπίσουμε. Θα πρέπει να βρούμε τρόπο να περιορίσουμε τη ζημιά που θα μας κάνουν. Ξέρουμε πως θα πάρουν πολλές φάσεις, γιατί είναι σπουδαίοι παίκτες, αλλά τουλάχιστον θα πρέπει να προσπαθήσουμε να τους δυσκολέψουμε», απάντησε.

Τέλος, μιλώντας για το σε τι προσβλέπει η Ισλανδίας στη διοργάνωση, είπε: «Ο στόχος μας είναι να φύγουμε από το Ευρωμπάσκετ περήφανοι και με το κεφάλι ψηλά. Αν αυτό είναι αρκετό για να προχωρήσουμε στους ‘16’ έχει καλώς, ειδάλλως… θα δούμε πώς θα πάει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x